Usluga

Estetika lica

Estetika lica

Estetika lica – Mezoterapija lica je tretman koji se primjenjuje u svrhu regeneracije kože – vraćanja elastičnosti i sjaja te poboljšanja tonusa kože. Temelj mezoterapije su mezokokteli koji se ubrizgavaju u gornje slojeve kože. Mezokokteli sadrže različite aminokiseline, vitamine, te ceramide. Potiče revitalizaciju kože, smanjuje hiperpigmentacije, potiče stvaranje kolagena, obnavlja stanice kože, daje dubinsku hidrataciju, smanjuje proširene pore, te sprječava nastanak bora. Tretman se preporuča napraviti 3x u razmaku od 2 tjedna. A kasnije po željama i potrebama pacijenta.

Skinboosteri sadrže hijaluronsku kiselinu mnogo rjeđe i manje viskozne strukture od dermalnih filera, zbog čega neće doći do preoblikovanja crta lica, već do dubinske potkožne hidratacije. Tretman je bezbolan i brz. Koža izgleda svježije, zdravije i nahranjeno. Tretman se preporuča napraviti 3x u razmaku od 2 tjedna. A kasnije po željama i potrebama pacijenta.

Hijaluronski dermalni fileri su sve popularniji dermatološki preparati koji služe za ublažavanje plićih i dubljih bora, ožiljaka, povećanje i konturiranje usana, te revitalizaciju kože. Hijaluronska kiselina je glavni sastojak, daje koži elastičnost i mladenački „svježi“ izgled. Starenjem koža gubi hijaluronsku kiselinu što dovodi do nastanka suhe kože i bora. Aplikacija filera brza je i jednostavna, a rezultati su odmah vidljivi.

Botox služi za ublažavanje bora čela, oko očiju (bore smijalice) i sitnih bora oko usta. Glavni sastojak mu je prirodni protein proizveden pomoću bakterije Clostridium botulinum.

Ubrizgava se u ciljani mišić koji radi bore na licu. Ublažava kretnje tog mišića i na taj način smanjuje nastanak dinamičkih bora.

Preporuča se već kod pojave prvih bora, nakon 30 god. Tada se aplicira u manjim dozama (Baby Botox) čime se ostvaruje preventivni učinak tako što uz sprečavanje produbljenja već postojećih bora prevenira nastanak novih bora. Za najbolji učinak savjetujemo 2-3 tretmana godišnje.